Spaghettimats

15mm HD spaghettimat, de enigste kwaliteit igeproduceerd in de EU met een Keuze uit maar liefst 22 kleuren !

De 15 mm HD spaghettimat is geschikt voor bedrijfsmatig gebruik. Deze kwaliteit is extra zwaar gemaakt en heeft een gewicht van 5.5 tot 6 Kg per m2. De mat blijft door het zware gewicht niet alleen goed liggen, de levensduur is bij goed gebruik (bij regelmatig onderhoud) langer dan vergelijkbare matten.

Optioneel kunnen wij deze spaghettimat ook met uw eigen logo als shaghetti logomat leveren. Het ontwerp wordt dan uit de verschillende kleuren spaghettimateriaal gesneden, waarna de stukken als een puzzel in elkaar gelegd worden en met een lasvloeistof blijvend aan elkaar gezet worden. Alle spaghettimatten kunnen we optioneel voorzien van een zwarte schuin oplopende rand, rondom of aan 1 of meerdere zijden. De schuin oplopende rand voorkomt struikelen over de mat.

Standaard worden spaghettimatten gemaakt op een breedte van 120 cm en lengte van 600 cm. Het is echter mogelijk stukken aan elkaar te lassen waardoor we ook grotere matten als maatwerk  kunnen maken, we kunnen binnen Nederland installeren en de mat ter plaatse op maat snijden, bijv rond een draaideur.

Voor particulier gebruik hebben we de budget spaghettimat. Dunnere slierten, gewicht van ca 3.5 kg m2, ideaal voor licht thuisgebruik of bijv op uw boot.

View as Grid List

2 Items

per page
Set Descending Direction
  1. Spaghetti Logomat
    Spaghetti Logomat
    €0.00 €0.00
  2. spaghettimat 15 mm HD
    spaghettimat 15 mm HD
    €133.10 €110.00
View as Grid List

2 Items

per page
Set Descending Direction